Menu

Voorgerechten

Huisgemaakte  tomatensoep of soep van de dag
5,75
Carpaccio
Flinterdun gesneden ossenhaas met frisse salade, truffelmayonaise en padanokaas  
9,95 
 Kleine geitenkaassalade  
8,50 
Champignons in kruidenboter
5,50
Gamba's in pikante roomsaus
8,50
"Rooise Bol"  (vers afgebakken brood met kruidenboter)
       3,95
  Belgische garnalenkroketjes                                                          
         8,25
 Vegetarische loempia's 2 st.
     4,00

 

Hoofdgerechten (iedere maand wisselende maandspecials)

 

Varkenshaas,  met een van onze huisgemaakte sauzen : champignon, peper, rode wijnsaus. 
15,00
Spareribs, lekker de allerlekkerste ! 
17,00
Malse hollandse biefstuk,   met een van onze huisgemaakte sauzen : champignon, peper of rode wijnsaus.
18,--
Surf & Turf  malse biefstuk met gepelde gamba's en rode wijnsaus
20,50
Boeren schnitzel met gebakken ui,champignons en spekjes
16,00
Zalm van de gril, met een romige witte wijn saus                                                                   
Kluifduo  (ribs & chicken) 
15,00
 14,75 
XL Kipsaté , spies van malse kipfilet met satésaus
13,50

  

 

"Van alles wa plank"

Lekker informeel tafelen, verschillende gerechtjes geserveerd met frisse salade en salsadips. (te bestellen v.a. 2 personen)

 "Van alles wa plank" Vlees                                                               
19,95 pp
 "Van alles wa plank"   Vis
19,95 pp
 "Van alles wa plank "  "Vlis" (  combinatie vlees en vis)
19,95 pp

 

 Maaltijdsalades

  

Salade geitenkaas , zongerijpte tomaat,gemengde noten, en vijgencopote                                                                                                                          
13,95
Salade met gamba's
In olie gebakken gamba's, kappertjes, olijven , tomaatjes, gemengde sla, en frisse limoendressing
14,95
Oosterse biefstuksalade, gegrilde biefreepjes, sla, champignons, rode peper, prei, met soja-sesamdressing                
15,95

 

   

Nagerechten

Coupe advokaat met slagroom of coupe aardbeien (alleen in de zomer)                                                        
 5,75
Flensjes met sinasappelsiroop ,vanilleijs en slagroom                                                                          
 6,50
Dame Blanche roomijs met een apart geserveerde warme huisgemaakte chocoladesaus en slagroom
 6,50
Warm chocoladetaartje met slagroom en ijs
   5,75
Winterkoninkje (tiramisu room met een cruch van Bastogne koek en een kersencoulie
 5,95